Névjegykártya Bolt

Cégismertető

Cégünk 1999-ben alakult, azóta folyamatosan fejlődünk, ez tette lehetővé ennek a weboldalnak az elindítását is.  Fő profilunk a hazai cégek számára szükséges nyomtatványok illetve marketing-anyagok elkészítése. A megrendelést követően a teljes munkafolyamat (az előkészítéstől a végfeldolgozásig) a késztermék leszállításával bezárólag egy kézben van. Ügyfeleink igényeihez igazodva részfeladatokat is elvállalunk.

Miért készült ez a honlap?

Tapasztalataink szerint névkártyákkal és meghívókkal a nyomdák túlnyomó többsége nem foglalkozik. A nagyobbak gépparkjuk illetve rugalmatlanságuk, a kisebbek a relatíve nagy élőmunka ráfordítás és a nagy hibalehetőség miatt.

Ezek megoldására fejlesztettük ki honlapunkat. Nálunk egyszerűen megrendelheted saját nyomtatványaidat! Igyekeztünk minél érthetőbben, egyszerűbben kialakítani, hogy könnyedén használhasd. Rengeteg előre elkészített sablon és betűtípus közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet. Lehetőség van már meglevő cégemblémák beillesztésére vagy saját tervezésű névjegyek/meghívók feltöltésére is.

Kövesd az útmutatót és készítsd el saját tervezésű nyomtatványaidat!

Mindezt kényelmesen, a számítógép előtt ülve elvégezheted! Nem kell egy lépést sem tenned, sorban állnod vagy órákat utaznod! Rendelésed elküldése után pár napon belül kézbeveheted az általad megtervezett és megrendelt terméket.

Próbáld ki szolgáltatásainkat!